31+ Listen von Σεισμοσ Κρητη! Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη.

31+ Listen von Σεισμοσ Κρητη! Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη.. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη. Το ύψος των κυμάτων ήταν μεγάλο και στο δέλτα του νείλου, όπου υπολογίζεται ότι στην αλεξάνδρεια έφτασε τα 9,5 μέτρα, ενώ σε γειτονικές πόλεις 7,1, 4,9 και 2 μέτρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

8yu13absdgsx4m
8yu13absdgsx4m from i0.wp.com
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σητείας. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα του σαββάτου στην κρήτη, μεγέθους 4,8 ρίχτερ, αναστατώνοντας τους κατοίκους του νησιού. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο νομό ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 22 χλμ. Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη. Το ύψος των κυμάτων ήταν μεγάλο και στο δέλτα του νείλου, όπου υπολογίζεται ότι στην αλεξάνδρεια έφτασε τα 9,5 μέτρα, ενώ σε γειτονικές πόλεις 7,1, 4,9 και 2 μέτρα. Το αρθρο συνεχιζει μετα την. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 22 χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Seismos Cretalive
Seismos Cretalive from www.cretalive.gr
Ισχυρός σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Μέχρι σήμερα προέρχεται από το βιβλίο οι σεισμοί της ελλάδος των β. Η δόνηση ήταν ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ έγινε αισθητός στην αθήνα, ακόμη και στα ιωάννινα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 20,5 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.

Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 20 χλμ νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. Στο χορό των ρίχτερ η κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 22 χλμ. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κρήτη στις 05:07 το πρωί του σαββάτου 24/7/21.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο νομό ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη.

O Seismos Xorepse Thn Krhth Meta Ta 6 Rixter Hr8an Metaseismoi Kai Mini Tsoynami Newsbomb Eidhseis News
O Seismos Xorepse Thn Krhth Meta Ta 6 Rixter Hr8an Metaseismoi Kai Mini Tsoynami Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα του σαββάτου στην κρήτη, μεγέθους 4,8 ρίχτερ, αναστατώνοντας τους κατοίκους του νησιού.

Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη.

Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 20 χλμ νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Μέχρι σήμερα προέρχεται από το βιβλίο οι σεισμοί της ελλάδος των β. Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο της κρήτης. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

.
.
.

Iklan Bawah Artikel

a